top of page
P1855145.JPG

Badrumsrenovering 

Inom vårt byggföretag arbetar erfarna och kunniga hantverkare som ser till att din stundande renovering blir lyckad.

Vanligtvis börjar ett badrumsrenoveringsprojekt med en uppenbarelse:

  • Ditt badrum är inte godkänd enligt branschregler.

  • Ditt badrum är svårt att använda eller navigera i.

  • Ditt badrum börjar bli gammalt och trasigt.

Det är inte alltid enkelt att veta hur man ska ta itu med ett bekymmer som dyker upp kring sitt badrum. Därför står palmens totalbygg och vår personal alltid till tjänst för att hjälpa dig att eliminera de problem som kommit till liv.
 

Ett nyrenoverat badrum har olika fördelar. Först och främst kommer du att få ett badrum som är mer anpassat efter dina behov och designkänsla. Ett renoverat badrum kan å andra sidan höja värdet på ditt hem, vilket innebär en investering inför kommande försäljning. 

Även om många hus är byggda för att vara attraktiva, kan ett väl bebyggt badrum skapa ett bestående intryck som långt överskrider alla yttre aspekter. Vi har alla varit i hus som verkar vackra utifrån men svikit oss när vi väl kommer in i det mörka, snurriga badrummet som känns mer som en garderob med lite extra VVS än ett praktiskt badrum.


Du behöver inte bygga om ditt badrum i helhet för att få en modern känsla när du kliver in. Det krävs bara några få ändringar för att förvandla ett decennium gammalt badrum till ett modernt underverk.
 

En ny toalett eller dusch kan blåsa nytt liv i utrymmet samtidigt som den ger de moderna element som förväntas. Nytt golv eller kakel kan föra ett badrum in i det tjugoförsta århundradet samtidigt som det gör utrymmet lättare att rengöra.

bottom of page