top of page
www.KBstudioMedia.se-4.jpg

Totalrenovering

Inom vårt byggföretag arbetar erfarna och kunniga hantverkare som ser till att din stundande renovering blir lyckad.

Att vara hus/bostadsägare i Sverige är inte lätt, men på Palmens totalbygg vill vi göra det givande för dig som konsument.
Det är ingen hemlighet att äldre hem i Sverige, oavsett om det är villor eller lägenheter, har en tvättlista med svårigheter, inklusive englasade fönster, dålig isolering och till och med farliga ämnen som asbest. Tag kontakt med oss och prata om en eventuell totalrenovering. 

 

Nya byggnader byggs vanligtvis till högre standard än sina föregångare, ändå kan detta åtföljas av en brist på charm och personlighet.
Vilka problem som än har plågat ditt husägande, är vi här för att hjälpa dig att finna lösningar och bygga ditt dröm hem. Med våra skickliga Renoverings-konsulter strävar vi efter att uppfylla din vision.


Vi vet vad som krävs, efter att ha utfört hundratals framgångsrika renoveringar. Vår beprövade metod bygger på tydlig kommunikation och noggrann planering.

 

Vi förstår vikten av organisation för att slutföra stora helhetsrenoveringar enligt tidtabell och budget.

Våra renoveringskonsulter utgår ifrån fem ståndpunkter – genomgång, koncept, kalkylering, konstruktion och leverans – för
att säkerställa att du som kund får en stressfri och glad upplevelse.

bottom of page